Nieuws Antwerpen Colruyt Ekeren heropent na drie maanden met aandacht voor duurzaamheid

Colruyt Ekeren heropent na drie maanden met aandacht voor duurzaamheid

Medewerkers van Colruyt gaan enthousiast aan de slag in de vernieuwde winkel. Foto: rr

Colruyt Ekeren heropent na drie maanden met aandacht voor duurzaamheid

EKEREN – Na drie maanden sluiting heropent Colruyt in de Kloosterstraat in Ekeren de deuren. De winkel en het Collet&Go-afhaalpunt zijn volledig vernieuwd en heringericht met de nodige aandacht voor duurzaamheid.

Zaterdag 22 januari was voor de Colruyt-klanten de laatste winkeldag in de vestiging aan de Kloosterstraat 122. “In de vernieuwde winkel kunnen klanten sinds woensdag terecht in een versmarkt met nog meer keuze”, vertelt gerant Ian Kools. ”Ook de beenhouwerij werd uitgebreid en heeft een open atelier waar je onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk ziet.” Op die manier is het voor de klanten ook gemakkelijker vragen te stellen of bestellingen te plaatsen.

Het vernieuwde Collet&Go-afhaalpunt moet het online boodschappen nog aangenamer maken. Klanten bezorgen hun boodschappenlijstje via de app of collectandgo.be en de medewerkers zetten alle producten in het afhaalpunt klaar op het moment dat het de klant past.

Colruyt maakt van de vernieuwingswerken gebruik om in te zetten op duurzaamheid. Dankzij energiezuinige ledverlichting met sensoren, wordt er tot 30% minder energie verbruikt. Ook de zonnepanelen op het dak dragen bij aan een verminderde CO₂-uitstoot. Er is ook gedacht aan het plaatsen van een laadpaal voor twee elektrische wagens, (bak)fietsen kunnen veilig vastgemaakt worden.

Om de winkel feestelijk te openen kregen de eerste tweeduizend klanten een attentie. De vernieuwde Colruytwinkel telt 46 vaste medewerkers en elf beenhouwers. Colruyt doet ook beroep op twintig jobstudenten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.