Edegem Colruyt De medewerkers die bij Colruyt Edegem. Foto: Colruyt.

Colruyt opent nieuwe winkel in Edegem

EDEGEM - Vandaag opent Colruyt een nieuwe winkel in de Hovestraat in Edegem. De winkel heeft een oppervlakte van bijna tweeduizend vierkante meter, een ruim assortiment, acht kassa's en een Collect&Go-afhaalpunt. De opening van de nieuwe winkel zorgt voor 36 nieuwe jobs in de gemeente.

"In de nieuwe winkel kunnen klanen in de ruime versmarkt terecht voor nog meer keuze aan producten zoals groenten, fruit, salades, kaas of kant-en-klare maaltijden", zegt gerant Gerrit Van Leewijck.

De nieuwe winkel heeft ook een Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is een online boodschappendienst van Colruyt. Klanten kunnen dus kiezen of ze online of fysiek in de winkel boodschappen doen. Inwoners van Edegem kunnen hun boodschappen ook aan huis laten leveren.

De winkel heeft overal ledlampen met een sensor, die volgens het bedrijf tot 30% energie besparen. "De restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd en op de parking is een laadpaal voorzien voor twee elektrische wagens", klinkt het in een persbericht.