Nieuws Antwerpen Corneel Geerts rijdt rechtstreeks op Macedonië

Corneel Geerts rijdt rechtstreeks op Macedonië

Corneel Geerts rijdt rechtstreeks op Macedonië

geertsDe transportgroep Corneel Geerts uit Wijnegem heeft een rechtstreekse lijn geopend op Skopje in Macedonië. De Antwerpse onderneming zet daarmee haar internationale expansie onverminderd verder. Corneel Geerts was eerder al aanwezig in Slovakije, Roemenië en Bulgarije.

Het transportbedrijf Corneel Geerts laat de laatste weken sterk van zich horen. De onderneming onderkent als al zijn concullega’s mee de druk op de internationale transportmarkten maar blijft niet bij de pakken zitten. Eerder werden al twee nieuwe operationele steunpunten geopend in Harelbeke en Genk. Daarmee pakt het bedrijf uit Wijnegem de fileproblematiek rond Antwerpen aan.

In de expansie richting Noord-Afrika heeft het bedrijf zijn internationale marktposities versterkt. Het gaat nu met evenveel engagement ook richting Oost-Europa.

De nieuwe lijn op Skopje in Macedonië komt er niet helemaal toevallig nadat ook busbouwer Van Hool eerder een nieuwe fabriek neerzette in het Oost-Europese land. Corneel Geerts rijdt voortaan elke donderdag in groupage op Skopje. Er kan geladen worden in de hele Benelux. Ter plaatse wordt samengewerkt met een lokale agent die de douaneformaliteiten verzorgt en tevens de nationale distrubutie binnen de 24 uur voor zijn rekening neemt. Het gaat Corneel Geerts overigens zowel om import- als exportzendingen.

Corneel Geerts is vandaag met zijn 200 trucks het grootste transportbedrijf van Antwerpen. Verleden jaar werd een omzet bijeengewerkt van zowat 25 miljoen euro.

Het bedrijf zoekt overigens nog altijd bijkomend personeel. Zowel kandidaat-dispatchers, hulpexpediteurs, expediteurs als chauffeurs mogen zich altijd aanmelden.

Corneel Geerts is een familiebedrijf dat na 52 jaar nog altijd stevig in handen is van de familie Geerts. Marc Geerts nam het bedrijf in 2003 over van zijn vader. Ook de echtgenote van Marc Geerts, zijn schoonbroer en twee zonen werken onderhand op het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.