Nieuws Antwerpen DB Video, MOTCHA en Aspen slaan handen in elkaar

DB Video, MOTCHA en Aspen slaan handen in elkaar

DB Video, MOTCHA en Aspen slaan handen in elkaar

Op de indoor skipiste van Aspen in Wilrijk vind je het hele jaar rond sneeuw en kan je er als bedrijf terecht voor fysieke corporate events. Maar voortaan is het ook mogelijk om er hybride events te organiseren, dankzij de samenwerking met DB Video en MOTCHA uit Aartselaar.

De samenwerking bundelt de expertise in de event- en audiovisuele sector van DB Video en MOTCHA en de congres- en eventervaring van Aspen. Met ondersteuning van het Webble-up platform garanderen ze zowel online als offline een unieke beleving. Iedereen kan de georganiseerde events bijwonen van waar hij/zij wil, zonder te moeten inboeten op belevenis en interactiviteit.

“We nemen een exclusieve locatie met een authentieke beleving enerzijds en kwalitatief technisch materiaal en een professionele crew anderzijds samen en voegen daar nog de mogelijkheid tot gastronomische verwennerij bij. Op die manier creëren we de all-in-one oplossing voor hybride events”, klinkt het.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.