Nieuws Antwerpen Decathlon staat vanaf nu ook op de markt

Decathlon staat vanaf nu ook op de markt

Decathlon staat vanaf nu ook op de markt

SCHELLE/KONTICH/ZANDHOVEN – Heel wat mensen twijfelen toch nog om de grotere winkels te bezoeken. Om deze mensen te bereiken, pakt Decathlon uit met een primeur: het trekt vanaf maandag 22 juni de lokale markt op. De sportwinkelketen doet dat met de Decamobiel: een mobiele mini-Decathlon. Schelle was als eerste aan de beurt.

“Uit onderzoek blijkt dat 15% van de mensen het nog niet aandurft om te shoppen in de grotere winkels. Het is onze missie om sport toegankelijk te maken voor iedereen”, zegt Mathieu Renier van Decathlon. “Zeker in deze Corona-tijden is het extra belangrijk dat we sport dichter bij de mensen brengen.”

De Decamobiel zal deelnemen aan lokale markten doorheen heel Vlaanderen. “Klanten kunnen aan deze omgebouwde mobiel allerlei sportartikelen testen, kopen of zelfs bestellen voor levering aan huis. Zodra het is toegestaan, kunnen ze er ook genieten van een gezonde smoothie. Bovendien kunnen voorbijgangers er zelf hun fiets herstellen met het aangeboden materiaal.”

Na de markt zal de Decamobiel volgens het gekende ijskar-principe inclusief herkenbare jingle kriskras doorheen de straten rijden. Klanten kunnen ook dan artikelen proberen en eerdere bestellingen oppikken. Aankopen van de markt kunnen dan alsnog ingeruild worden.

Na de markt in Schelle trekt de Decamobiel nu ook nog naar Kontich (27/06) en Zandhoven (30/07). Het concept zal vervolgens versneld worden uitgerold tijdens de volgende maanden in geïnteresseerde gemeentes.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.