Nieuws Duvel Moortgat meest aantrekkelijke werkgever van provincie Antwerpen: “Niet alleen ons bier valt in de smaak”

Duvel Moortgat meest aantrekkelijke werkgever van provincie Antwerpen: “Niet alleen ons bier valt in de smaak”

CEO Michel Moortgat. Foto Belga

Duvel Moortgat meest aantrekkelijke werkgever van provincie Antwerpen: “Niet alleen ons bier valt in de smaak”

PUURS-SINT-AMANDS – Duvel Moortgat uit Breendonk (Puurs-Sint-Amands) is verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever in de provincie Antwerpen. Van degenen die het bedrijf kennen geeft 46,1% aan graag tot heel graag bij het bedrijf te willen werken. Dat blijkt uit de een grootscheeps onderzoek van hr-dienstverlener Randstad.

Waarom kiezen mensen een werkgever en welke bedrijven zijn de meest aantrekkelijke? Om een antwoord te krijgen op deze vragen, organiseert Randstad elk jaar een bevraging bij 12.685 respondenten tussen 18 en 65 jaar. Op basis van 16 criteria kwam Duvel Moortgat als winnaar uit de bus voor de provincie Antwerpen. De ondervraagden verkozen het bedrijf omwille van zijn goede reputatie, financieel gezondheid en werkzekerheid.

“We zijn niet zomaar een organisatie, wel een unieke familiebrouwerij”, vertelt Ingrid Marcelis, hr-verantwoordelijke bij Duvel Moortgat. “Medewerkers waarderen onze menselijke sfeer. Het doet ons plezier dat niet alleen onze bieren in de smaak vallen, maar er ook enthousiasme is om deel uit te maken van ons groeiend familiebedrijf.”

Openstaande vacatures

Duvel Moortgat is niet alleen een aantrekkelijke, maar ook een sterk groeiende werkgever. In 2022, mochten ze in België 63 nieuwe medewerkers verwelkomen. “We blijven zeer ambitieus”, gaat Marcelis verder. “Nu de COVID-pandemie in vele landen onder controle is, willen we terug volop inzetten op groei. We zoeken zeer bewust naar collega’s die passen binnen onze bedrijfscultuur en mee willen werken aan deze groei. We zoeken onder andere een magazijnverantwoordelijke, een data engineer, techniekers, operatoren en vrachtwagenchauffeurs.”

Eerder al werden Novartis (Vlaams-Brabant), Barry Callebaut (Oost-Vlaanderen) en Jules Destrooper (West-Vlaanderen) bekroond tot meest aantrekkelijke werkgever voor hun provincie.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.