Nieuws Antwerpen Elfjarige parkeert trucks feilloos op hun plaats

Elfjarige parkeert trucks feilloos op hun plaats

Elfjarige parkeert trucks feilloos op hun plaats

lennHij is er nauwelijks 11. Lenn Claeys parkeert de vrachtwagens van Transport Heirwegh evenwel feilloos op de moeilijkste plaatjes op de parking van het bedrijf. De truck van Mercedes wordt perfect op één rechte lijn naast een container geplaatst.

Uiteraard mag hij de openbare weg nog niet op. Maar bij Transport Heirwegh uit Zele parkeert zoonlief Lenn Claeys graag de vrachtwagens van zijn ouderlijk bedrijf op een perfecte lijn. Dat doet hij overigens al sinds hij er nauwelijks negen was! Helemaal geen makkelijke klus want er ligt oa. een diepe put op de bewuste plek. De chauffeurs doen dat na hun dagtaak van hun kant veelal nogal slordig en dan stapt Lenn onvervaard in de bestuurderscabine. In enkele rustige bewegingen zet hij het indrukwekkende bakbeest op zijn plaats.

Het zal ongetwijfeld in zijn bloed zitten, zegt zijn mama in een gesprek met de krant Het Laatste Nieuws. Zijn grootvader had eerder al een transportbedrijf. Ook als heel kleine jongen zat hij graag urenlang voor het raam om naar de bewegingen van onze trucks te kijken. Hij miste geen enkel moment.

Papa Tom Claeys heeft het bedrijf Transport Heirwegh enkele jaren geleden overgenomen en doet vooral aan vervoer van planten en diepvries. Binnen enkele jaren zit zoon Lenn ongetwijfeld aan het stuur op de baan.

Foto Photo News.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer