Nieuws Fortino Capital versterkt Van Roey ICT Groep

Fortino Capital versterkt Van Roey ICT Groep

Fortino Capital versterkt Van Roey ICT Groep

TURNHOUT, GEEL, MECHELEN, ANTWERPEN – Het investeringsbedrijf Fortino Capital neemt een belang in Van Roey ICT Groep. Deze nieuwe partner maakt het mogelijk om sneller te groeien als vooraanstaande ICT-verlener.

VanRoey.be is een managed ICT-provider met expertise in applications, cloud-infrastructuur, storage, netwerken en security. Het bedrijf, dat Pat Van Roey in 1993 oprichtte, heeft zijn hoofdzetel in Turnhout en kantoren in Geel, Antwerpen en Mechelen.

VanRoey.be rekent op de kennis en ervaring van 175 medewerkers om 550 organisaties in de publieke en private sector te ontzorgen. Onlangs opende het bedrijf in Turnhout een klimaatneutrale nieuwbouw, de Kempus, waar het de huidige en toekomstige medewerkers een aangename werkomgeving bezorgt.

Stap voorwaarts

“Het wordt tijd voor de volgende grote stap voorwaarts”, zegt Pat van Roey, ceo bij Van Roey ICT Groep. “In Fortino zien we de geschikte partner om de volgende fase van onze groei aan te vatten. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team en met Fortino Capital dit groeiverhaal verder te zetten, als kennispartner op gebied van ICT voor onze klanten.”

Niets verandert

Voor die klanten verandert er niets. “Het managementteam heeft na een uitgebreid marktonderzoek besloten om een samenwerking aan te gaan met de financiële partner Fortino Capital. In de dagelijkse werking blijf ik aan boord als general manager, blijft het managementteam in positie en behoudt de klant de vertrouwde contactpersonen als aanspreekpunt.

Fortino Capital

Fortino Capital is een investeringsmaatschappij met een focus op B2B software en ICT. Het bedrijf ondersteunt managementteams bij de realisatie van hun groeiplannen. Het heeft kantoren in België en in Nederland en investeert in Noord-West-Europa. Het durfkapitaalfonds is in handen van onder meer oud-Telenet-topman Duco Sickinghe.

Samenwerken

Steven De Troyer van Fortino Capital is naar eigen zeggen onder de indruk van de expertise binnen VanRoey.be. “We kijken ernaar uit om Pat en zijn medewerkers te ondersteunen met de verdere groei, zowel autonoom als mogelijkheden om met andere bedrijven nauwer samen te werken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.