Nieuws Antwerpen Founders Carbon Network biedt exclusiviteit

Founders Carbon Network biedt exclusiviteit

Founders Carbon Network biedt exclusiviteit

leyersAan netwerken, clubs en organisaties is er dezer dagen voor ondernemers zeker geen gebrek. Het Founders Carbon Network (fCN) kan er dan nog wel even bij. Het fCN is een internationaal netwerkconcept dat opgezet werd door de Nederlandse Merlin Melles. Die geeft haar eigen adressenbestand zorgvuldig opgebouwd tot een wel heel select gezelschap. Dat is onlangs ook overgeplant naar het Antwerpse waar Els Leyers de lijnen uitgezet heeft. Het fCN is trouwens heel internationaal vertakt.

Het fCN is een ietwat exclusief gezelschap dat high-end blijkt te zijn. De leden komen uit zeer uiteenlopende sectoren en doen een beroep op elkaars kennis, contacten, ervaring en kwaliteiten. Het heet dat de online contacten 24 op 24 voor elkaar open staan.

Els Leyers is effectief de uitdaging aangegaan om ook in de eigen regio een grote community van ondernemers, hoogleraren, creatieven, topsporters en bestuurders te creëren. Een van de recent toegetreden leden is Tom Dekkers, de medevennoot van Velocitas. Hij zetelt onderhand in de Raad van Aanbeveling van fCN naast onder andere Walter van Mechelen, Michel Schrijvers, Eric Noterman en enkele andere ‘captains of industry’.

fCN
opent als organisatie tevens exclusieve diensten als recepties, restaurants, hotels, toplocaties, voorstellingen enz.

Die vreemde naam Fouders Carbon Network? Founders verwijst naar “stichters” van ondernemingen. Carbon: de duurzaamheid van het product. Of: duurzame relaties met ondernemers.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.