Nieuws Antwerpen G4S werft bewakers aan

G4S werft bewakers aan

G4S werft bewakers aan

bewakerDit zijn moeilijke tijden. De terroristische aanslagen in Zaventem en Brussel hebben heel nare gevolgen. Ook economische gevolgen. De sector van de bewakingsbedrijven is een van de weinige die groeikracht haalt uit de dramatische gebeurtenissen. G4S is alvast van plan om bijkomend personeel aan te werven.

Met het seizoen van de festivals in aantocht mag de vraag effectief wel zijn hoe de organisatoren van de zomerfeesten hun duizenden gasten kunnen beschermen. Ze doen daarbij kennelijk steeds meer een beroep op bewakingsbedrijven. Het gaat in dit opzicht overigens niet enkel om festivals. G4S Event Security zet zich ook in op publieke manifestaties, sportevenementen en televisieshows.

G4S Event Security heeft een campagne ingezet om zoveel mogelijk kandidaten-security guards aan te werven. Wat  vandaag overigens niet makkelijk lijkt want de voorwaarden waaraan kandidaat-werknemers moeten voldoen zijn niet minnetjes. Op de zetels in Stabroek en Wilrijk wordt alvast met veel spanning uitgekeken naar de resultaten van de operatie.

G4S is vandaag een indrukwekkend grote multi met liefst …. 600.000 personeelsleden. Het bedrijf heeft overigens een sterke Belgische kern die mee opgenomen werd in een internationale fusie- en overnamebeweging. G4S stelt vandaag 6000 Belgen tewerk.

G4S Event Security kan bereikt worden via Ilse.Organe@be.g4s.com

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.