Foto: rr

Gerantis neemt sectorgenoot uit Tervuren over

De Antwerpse groep Gerantis, dat diensten levert voor het beheer van vastgoed en syndicusactiviteiten, heeft IFAC Service uit Tervuren overnomen. Met een extra kantoor en een stevig klantenbestand maakt Gerantis haar intrede op de Brusselse vastgoedmarkt.

IFAC Service, met Aidan Coppens en Rudy Van Geel, heeft meer dan 40 jaar ervaring en is gespecialiseerd in bemiddelingsactiviteiten en vastgoedbeheer in de regio Brussel-Leuven. Het Brusselse bedrijf blijft zijn klanten bedienen met dezelfde contactpersonen, maar profiteert nu ook van de ondersteuning, digitalisering en dienstaanbod van Gerantis. "Voor ons en onze klanten is de toetreding een positieve stap vooruit", aldus de bestuurders van IFAC Service. "Garantis gaat prat op lokale verankering en digitalisering. Onze klanten kunnen nu rekenen op de gespecialiseerde ondersteuning van een team experten over heel België, de beste softwareplatformen en een uitgebreid dienstenaanbod."

Gerantis versterkt positie digitalisering gebouwbeheer

Voor de Antwerpse groep is het de tiende overname sinds zijn start in 2019. Over heel Vlaanderen telt het bedrijf 19 kantoren met 180 medewerkers. “Bij elke overname die we doen, waken we erover dat de visie en aanpak matchen met de onze. Met IFAC Service brengen we een uiterst betrouwbaar en gerenommeerd kantoor met meer dan 40 jaar ervaring en een multidisciplinair team aan boord. En dat is een meerwaarde voor al onze klanten", aldus Tim Nagels, co-CEO en medeoprichter van Gerantis.