Nieuws Antwerpen Go4Jobs nieuwe speler op uitzendmarkt

Go4Jobs nieuwe speler op uitzendmarkt

Go4Jobs nieuwe speler op uitzendmarkt

tom van geystelenGo4Jobs steekt zijn ambitie niet weg om op termijn heel Vlaanderen te kunnen bedienen. Go4Jobs is een nieuwe speler op de uitzendmarkt die het vooral moet hebben van lokale verankering. Het bedrijf heeft bovendien een heel eigen businessmodel dat op franchisenemers gebouwd is.

Tom Van Geystelen, Christophe Velge en Geert Van Stappen komen alle drie uit de wereld van de uitzendarbeid, de hr-dienstverlening en de selecties. Ze onderkenden vooral in de markt van de KMO’s mogelijkheden die ze in hun traditionele omgeving niet zagen. “Wij zijn daarom uitgegaan van het principe ‘ondernemers voor ondernemers’, zegt gedelegeerd bestuurder Tom Van Geystelen. “Wij hebben een eigen model ontworpen waarbij wij uitzendactiviteiten aansturen door eigen lokale uitzendondernemers, franchise-nemers ook die vooral hun onmiddellijke omgeving en de lokale bedrijven goed kennen. Volgens ons een uitstekend concept waarbij we  ervaren en gedreven mensen aantrekken die zich met hun eigen beroepservaring heel erg betrokken voelen.”

Zelf komt Tom Van Geystelen ook uit de wereld van de uitzendarbeid. Hij werkte lange tijd voor Manpower. Waarbij hij vooral de aantrekkelijke mogelijkheden van de KMO’s onderkende. “Het onweert ook in de wereld van de KMO’s maar de groeilijnen zijn er veel constanter. Bovendien zijn de kleine ondernemingen doorgaans heel erg goed verankerd in hun onmiddellijke omgeving en speelt de verkeersproblematiek op het vlak van personeelsbeleid in hun voordeel. Mensen willen vandaag nu eenmaal dicht bij huis werken.”

Go4Jobs runt ondertussen vier kantoren: de hoofdzetel is gevestigd in Antwerpen. Van daaruit kunnen de andere kantoren administratieve, financiële en logistieke steun krijgen. Het gaat dan om Melsele, Aartselaar en Maldegem. Op termijn kan dat netwerk nog heel erg ver uitgebreid worden. “Wij steken niet weg dat we in ons businessplan cijfers verwerkt hebben om op termijn heel Vlaanderen te bedienen.”

Go4Jobs zorgt voor tijdelijk personeel in de meest diverse functies met een optie tot vaste tewerkstelling. Daarnaast doet het bedrijf ook aan selectie en werving van vast personeel. Go4Jobs is tevens lid van de beroepsvereniging Fedegon bij wie het kwaliteitscharter onderschreven werd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.