Nieuws Antwerpen Grant Thornton lanceert nieuwe website

Grant Thornton lanceert nieuwe website

Paul De Weerdt

Grant Thornton lanceert nieuwe website

Paul De Weerdt

Paul De Weerdt

Grant Thornton Belgium, actief in audit, accountancy, tax & legal en bedrijfsadvies, lanceert vandaag haar nieuwe website.
De site kreeg een nieuwe look and feel, maar de essentie van Grant Thornton blijft behouden: dynamische ondernemingen begeleiden bij het realiseren van hun groei, en dit door middel van vooruitstrevend advies. De sectie met ‘Insights’ vormt het hart van de nieuwe website. Bezoekers die naar dit onderdeel surfen, krijgen een beter begrip van de meest recente (inter)nationale wetswijzigingen. ‘Insights’ houdt ook de vinger aan de pols met actuele topics en diverse interessante evoluties.

“We kiezen er bewust voor om niet enkel onze dienstverlening in de verf te zetten. De nieuwe website vertrekt vanuit de behoefte van de cliënt”, verduidelijkt Paul De Weerdt, Managing Partner. “Markten en regels veranderen sneller dan ooit. Bedrijven die willen overleven én groeien, moeten bereid zijn zich aan te passen. Dankzij ons (inter)nationale netwerk en onze hoge specialisatiegraad kunnen onze professionals de meest ingewikkelde multidisciplinaire adviesvraagstukken aan. Wij zijn voor onze cliënt dé adviespartner die meebeweegt, zodat die sterker staat in deze veranderende tijden. De nieuwe website is de perfecte belichaming van deze aanpak.”

Grant Thornton is één van ‘s werelds meest toonaangevende organisaties van onafhankelijke bedrijfsadvieskantoren met ruim 42.000 medewerkers in meer dan 130 landen. Grant Thornton International Ltd (GTIL) en haar leden zijn geen wereldwijd partnerschap. GTIL en elk lid van GTIL vormen telkens een aparte juridische entiteit. De dienstverlening gebeurt door de individuele leden van GTIL.

In België stelt Grant Thornton meer dan 175 personeelsleden tewerk, verspreid over de kantoren in Antwerpen, Brussel, Doornik, Hasselt, Turnhout en Gent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.