Nieuws Antwerpen Graydon maakt controle betrouwbaarheid bedrijven eenvoudiger

Graydon maakt controle betrouwbaarheid bedrijven eenvoudiger

Graydon maakt controle betrouwbaarheid bedrijven eenvoudiger

Graydon stimuleert transparantie in het zakendoen door informatie over bedrijven gratis beschikbaar te stellen. Vanaf nu kunnen niet alleen ondernemers en zelfstandigen, maar ook particulieren op een laagdrempelige manier nagaan of het bedrijf waarmee ze zaken willen doen, financieel gezond en betrouwbaar is.

Graydon is ervan overtuigd dat transparantie het vertrouwen tussen partijen versterkt. Niet alleen tussen ondernemingen onderling, maar ook bij particulieren die op het punt staan een grote investering te doen, bijvoorbeeld voor de verbouwing van hun huis.

“Bij Graydon vinden we het een basisrecht voor iedereen om betrouwbaar zaken te kunnen doen. Betaalbare informatie over de financiële achtergrond en structuur van een onderneming is daarbij een onmisbare schakel. Daarom maken we via ons platform GraydonGo informatie over bedrijven laagdrempeliger, flexibeler en deels gratis beschikbaar, zowel voor (kleine) ondernemers als particulieren. Op die manier dragen we bij aan een beter en gezonder economisch weefsel en een duurzamere samenleving”, zegt GraydonGo-verantwoordelijke Rayah Van Nieuwkerke.

Door informatie op te vragen over een bedrijf, weet je als ondernemer of particulier nóg beter met wie je in zee gaat. “Wij raden iedereen aan om altijd op voorhand de partijen te checken met wie je zaken gaat doen. Nieuwe kennissen zoeken we ook eerst op via sociale media. Verrassend genoeg doen we dit nog maar weinig met bedrijven wanneer er een grote som geld mee gemoeid is.”

Vanaf nu is het mogelijk om binnen enkele muisklikken geheel gratis inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van een onderneming. “We geven in één oogopslag een gratis indicatie van de financiële betrouwbaarheid van een onderneming. Op basis hiervan kunnen ondernemers bepalen of het verstandig is om op krediet te leveren en kunnen particulieren inschatten of ze met vertrouwen een groot voorschot kunnen betalen.” Indien men meer gedetailleerde informatie wil hebben dan is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een rapport op te vragen.

Graydon helpt het bedrijfsleven al 130 jaar lang aan waardevolle bedrijfsinformatie om weloverwogen financiële en commerciële beslissingen te nemen. Graydon heeft kantoren in Antwerpen, Amsterdam, Londen en Cardiff.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.