Nieuws Antwerpen GTS Group neemt Gebroeders Van Aerde over

GTS Group neemt Gebroeders Van Aerde over

GTS Group neemt Gebroeders Van Aerde over

aerdeDe GTS Group uit Tessenderlo heeft het transportbedrijf Gebroeders Van Aerde uit Kallo overgenomen. De twee familiebedrijven gaan daarmee samen dezelfde weg op. Het Limburgse bedrijf van de familie Geybels was de laatste jaren aan een sterke expansie toe en had zich vooral toegespitst op trimodaal transport, wegvervoer, inlandterminals en opslagplaatsen. Het bedrijf Gebroeders Van Aerde past perfect in dit perspectief.

Transporteur Gebroeders Van Aerde is destijds gegroeid vanuit Halle-Zoersel. De onderneming van Hendrik Van Aerde verhuisde na verloop van tijd naar de Antwerpse Linkeroever waar de vier zonen Van Aerde de activiteiten onafgebroken uitbreidden. Gebroeders Van Aerde werd op die manier een betrouwbare logistieke dienstverlener die vanuit een strategische locatie in de haven zijn expansie onverminderd verder zette.

De jarenlange ervaring van Van Aerde moet de professionaliteit van de GTS Group verder nog versterken. De huidige activiteiten van de Gebroeders Van Aerde worden immers geïntegreerd met die van de GTS Group en zorgen op die manier voor een perfecte synergie. De sterke en unieke kenmerken van beide familiebedrijven zullen bijdragen aan een succesvolle toekomst.

Door de overname wordt het conventionele transportnetwerk van de twee bedrijven binnen West Europa nog versterkt. Dit geldt ook voor alle activiteiten op gebied van containertrucking, opslag, overslag en ander logistieke maatwerk. De kernactiviteiten focussen zich met name op de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Door de overname beschikt de nieuwe groep nu over bijna 350 trekkende eenheden en 500 trailers en chassis. De groep beschikt voortaan over ruim 40.000 m2 aan magazijnruimte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.