Nieuws Antwerpen Haribo zoekt dringend 15 man extra

Haribo zoekt dringend 15 man extra

Haribo zoekt dringend 15 man extra

haribootjeSnoepproducent Haribo uit Kontich zoekt dringend 15 extra personeelsleden. De productie aan spekken wordt begin januari verder opgedreven. Haribo draait nu op twee ploegen maar er moet geregeld ook al eens ’s nachts gewerkt worden.

Spekken zijn heel erg populair. Zeker in Vlaanderen. Maar ook in de rest van Europa, in Engeland bv. De Duitse groep Haribo wil zijn productie in Kontich dan ook verder opvoeren. Van vandaag 7000 ton op jaarbasis naar 10.000 ton. Daartoe worden bijkomende lijnen in gebruik genomen.

“Wij zoeken vooral technische profielen”, zegt hr-manager An Boeckxstaens. “Storingstechnici en productie-operatoren. We willen die per 1 januari e.k. al laten aantreden. We zijn er ons van bewust dat het in het Antwerpse zeker niet makkelijk is om technische mensen te vinden. Maar we gaan ervoor.”

Haribo is een Duitse groep die als snoepproducent in volle expansie is. Het familiebedrijf stelt zo’n 6000 mensen tewerk. Daarvan 100 in Kontich. De lokale vestiging is de vroegere spekkenfabriek Dulcia die in 1996 overgenomen werd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.