Dennis Van Peel Zaakvoerder Dennis Van Peel opent hier binnenkort zijn gloednieuwe vestiging. Foto: Have A Roll.

Have A Roll opent nieuwe winkel in Utrecht en gaat de weg op met foodtruck

Met drie winkels in België en een recente vestiging in Amsterdam, trekt zaakvoerder Dennis Van Peel in april ook met zijn vegan kaneelrollen naar Utrecht. Ook zal een foodtruck de vegan kaneelrollen naar een breder publiek in België en Nederland brengen.

Have A Roll begon middenin de pandemie als een bakavontuur voor Dennis Van Peel. Al snel stonden Antwerpenaren in de rij voor zijn deur om de vegan rolls af te halen. In februari 2021 opende de eerste pop-up shop in Antwerpen, en in december van datzelfde jaar opende hij ook eentje in Gent. In februari vorig jaar verwelkomde Brussel de derde permanente winkel en in oktober opende ook een vestiging in Amsterdam. Have A Roll won in 2022 de BeVegan Award in de categorie 'Beste Gebak'.

Lees ook: Vegan kaneelrollen van Have A Roll zetten koers richting Amsterdam

De opening in Utrecht is een belangrijke stap in de Nederlandse uitbreiding van Have A Roll. Na het succes van de eerste store in Amsterdam, met lange rijen voor de deur, was de toon gezet voor een volgende locatie. De exacte datum van de opening wordt binnenkort gecommuniceerd.

Naast de nieuwe winkel, trekt Have A Roll ook de weg op. Een gloednieuwe foodtruck trekt vanaf deze zomer rond om de kaneelrollen buiten de winkels aan te bieden. Dennis Van Peel: "De lancering van onze Have A Roll foodtruck is een droom die uitkomt. Na twee succesvolle edities van Tomorrowland waar we met een vaste stand aanwezig waren, lijkt dit ons de perfecte voortzetting. Dankzij de truck kunnen we nog meer aanwezig zijn op evenementen en festivals, of zelfs privé-evenementen."

Lees ook: Nieuw bakkerijconcept van oprichters Have A Roll opent dit weekend in Antwerpen

Het team achter Have A Roll. Managing partner NL Ruben Van de Sande, oprichter Dennis Van Peel en managing partner BE Lisa Wynen. Foto: Have A Roll.