Nieuws Antwerpen Heylen vastgoed wordt shirtsponsor van Antwerp

Heylen vastgoed wordt shirtsponsor van Antwerp

Heylen vastgoed wordt shirtsponsor van Antwerp

RAFCRoyal Antwerp FC, de Ploeg van ’t Stad, heeft een nieuwe shirtsponsor. Het logo van Heylen Vastgoed komt op de truitjes van de spelers. Zaakvoerder Johan Heylen van Heylen Vastgoed is enthousiast. Hij is supporter van de oudste voetbalploeg van ’t land van kindsbeen af en heeft de grote generatie met spelers als Lehnhoff, Kiekens en Taeymans nog meegemaakt. In die periode, we spreken over de jaren 1992- 1993, werd RAFC finalist van de Europabeker voor Bekerwinnaars. Die finale werd gespeeld in het Wembley-stadion.

Heylen vastgoed is al geruime tijd op de Bosuil zichtbaar met reclamepanelen. ‘Het verheugt ons om de club op deze manier een steuntje in de rug te geven. Het past bovendien in onze strategie om in heel de provincie Antwerpen aanwezig te zijn’ zegt Johan Heylen. Toen we de kans kregen om shirtsponsor te worden aarzelden we niet, al is het natuurlijk een forse hap uit ons budget’.

heylen vastgoedIn tegenstelling tot RAFC, met stamnummer 1 de oudste voetbalploeg van het land, is Heylen Vastgoed een vrij jong bedrijf. Rood en wit zijn bovendien, toevallig of niet de kleuren van zowel Antwerp als van Heylen Vastgoed.

Heylen Vastgoed is een sterk groeiend bedrijf in de hele provincie Antwerpen. Ook Antwerp zit in een positieve flow. Het aantal supporters stijgt en de ploeg is klaar voor de titelstrijd. Hopelijk lukt het deze keer. We duimen alvast.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.