Nieuws Antwerpen Hoe kan PMV zelfstandige ondernemers en kmo’s helpen?

Hoe kan PMV zelfstandige ondernemers en kmo’s helpen?

Hoe kan PMV zelfstandige ondernemers en kmo’s helpen?

Op de A12 Business Club-ontbijtvergadering voor bedrijfsleiders van woensdag 15 maart, die plaatsvindt in Mediahuis, is accountmanager Alex De Ridder van Participatie Maatschappij Vlaanderen te gast. Hij zal de nieuwe aanpak en financiële instrumenten van PMV toelichten.

PMV noemt zichzelf  ‘het doe- en durfbedrijf dat de toekomst van de Vlaamse economie vormgeeft’. Beloftevolle ondernemingen kunnen van bij hun prille start, hun doorstart tot verdere groei en voor hun internationalisering een beroep doen op dit financieringsvehikel van de Vlaamse overheid.

Vorig jaar lanceerde PMV speciaal voor zelfstandige ondernemers en kmo’s het nieuwe label PMV/Z dat een oplossing biedt om zowel de start als de groei van ondernemingen te financieren. Hiervoor werden vier instrumenten ontwikkeld: Startlening+, KMO Cofinanciering, Winwinlening en Overheidswaarborg.

Vooraf inschrijven voor deze ontbijtmeeting is noodzakelijk. Meer info vindt u via onze ‘Made in Antwerpen – agenda’ of rechtstreeks op www.a12businessclub.be.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.