Nieuws Antwerpen Intratuin Zwijndrecht gaat weer voor de hoofdprijs

Intratuin Zwijndrecht gaat weer voor de hoofdprijs

Intratuin Zwijndrecht gaat weer voor de hoofdprijs

tuinIntratuin Zwijndrecht is opnieuw kandidaat voor de titel “tuincentrum van het jaar.” Die prijs kaapte Mario Dobbelaere en zijn ploeg al weg in 2012/2013. Twee op een rij lijkt er allicht niet in te zitten voor de jongens en meisjes uit Zwijndrecht. Dit neemt niet weg dat ook de nominatie op zichzelf al een hele waardering inhoudt voor het bedrijf. Intratuin Zwijndrecht wordt ondertussen overigens aangestuurd door Alex Fexis.

De Belgische Tuincentra Vereniging organiseert een 3e editie van de Garden Centre Awards. Deze meting moet leiden tot de begeerde titel van “tuincentrum van het jaar” of “plantencentrum van het jaar”. De eretitels worden afzonderlijk in Vlaanderen en Wallonië toegekend.

27 ingeschreven tuin- en plantencentra uit zowel Vlaanderen, Wallonië en het hoofdstedelijk gewest Brussel hebben zich ingeschreven om hun groenzaak te laten screenen door een vakjury en een mystery shopper. Tevens werd ditmaal een speciale prijs in het leven geroepen voor het tuincentrum met de beste e-communicatie (website, sociale media, online nieuwsbrieven). De jury heeft veel belang gehecht aan klantenbelevenis, klantgerichtheid van het personeel, instore comunicatie, presentatie en routing. Voor het eerst waren ook buitenlandse juryleden in de beoordeling betrokken.

Na “rijp beraad” heeft de jury beslist om tien tuincentra te nomineren, zes in Vlaanderen, vier in Wallonië. De Groep Intratuin staat op de Vlaamse lijst met ineens twee vertegenwoordigers:

* Vlaamse kandidaten:
– Intratuin, Zwijndrecht
– Intratuin, Olen
– Genker plantencentrum, Genk
– Tuincentrum De Molen, Moen
– Eurotuin, Merelbeke
– Groencentrum Belleplant, Maldegem
* Waalse kandidaten:
– Pépinières de Boitsfort, Watermaal-Bosvoorde
– Delbard (La jardinerie), Carnières
– Anthemis, Barry (Tournai)
– Jardinerie de Beloeil, Stambruges

De prijzen worden uitgereikt naar aanleiding van de nocturne van Green Expo op maandag 22 september in Flanders Expo te Gent.

Of Intratuin in de gegeven omstandigheden echt nog wel een kans maakt op een nieuwe prijs moet afgewacht worden. De twee vestigingen van de Nederlandse groep doen het binnen de organisatie alvast uitstekend. Zowel in Zwijndrecht als in Olen worden tuinproducten in hun brede omgeving geplaatst. Het gaat dan zowel om bloemen, tuininrichtingen, vijvers, tuinplanten, kooktoesatnden, woondecoratie, planten enz.

Intratuin heeft ook nog vestigingen in Aarschot, Lovendegem en Olen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.