Nieuws Antwerpen Kaefer België passeert kaap van 20 miljoen

Kaefer België passeert kaap van 20 miljoen

Kaefer België passeert kaap van 20 miljoen

kaeferKaefer België heeft in 2012 een omzet gerealiseerd van 20 miljoen euro. Daarmee heeft het bedrijf zich uitstekend gepositioneerd binnen de Duitse groep. Kaefer België is gespecialiseerd in stellingbouw, isolatiewerken en asbestsanering.

“Wij hebben uiteraard ook wat last van de crisis”, zegt account manager Wouter Verschuur. “Daar kun je niet omheen. Maar in een markt die duidelijk onder druk staat slagen wij er niettemin toch in om onze omzetcijfers te consolideren. Ondertussen zit ook ons orderboek voor het lopende jaar nog aardig vol. Wij zullen allicht niet weer tot een snel groeiende Gazelle uitgeroepen worden maar met vier bekroningen op rij als een van snelst groeiende bedrijven van de regio mogen we toch wel even op adem komen.”

Kaefer België
maakt deel uit van de Duitse groep Kaefer uit Bremen die verleden jaar tekende voor een omzet van liefst 1,3 miljard euro. De groep stelt 18.500 mensen tewerk waaronder zo’n 225 in Sint Niklaas. Nederland en België worden vanuit Dordrecht, de hoofdzetel van Kaefer Benelux aangestuurd.

Tussendoor hadden de personeelsleden van Kaefer België wél nog even redenen tot feesten: eerst werden 3,5 miljoen werkuren zonder verzuimarbeid gevierd, even later kende de klant Total Fina Antwerp Olefines het bedrijf de Contractor Award 2012 toe. Daarmee werd de inzet van de werknemers van Kaeer België op het chemiebedrijf in de bloemetjes gezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.