Nieuws Antwerpen Klachten over Antwerpse administratie 40% gedaald

Klachten over Antwerpse administratie 40% gedaald

Klachten over Antwerpse administratie 40% gedaald

anneDe Antwerpse HR-dienstenleverancier SD Worx is uitgeroepen tot ‘Best Learning and Development Company’. De HR Excellence Awards bekronen HR-projecten en worden jaarlijks uitgereikt. Per categorie dienden zes genomineerde bedrijven een projectdossier in. Een onafhankelijke vakjury beoordeelde die op uitmuntendheid en innovatie. Ook het publiek kreeg de kans om te stemmen. In het totaal werden vijftien awards uitgereikt, voor evenveel categorieën.

SD Worx was ook genomineerd voor de categorieën ‘Best HR Technology and Integration Company‘ en ’Best Social, Administration and HR Management Services Company’.

Om de award voor “Best Learning and Development Company” te behalen, diende SD Worx haar project bij de Stad Antwerpen in. Samen met Antwerpen bekeek SD Worx welke organisatieveranderingen mogelijk waren om beter te functioneren en de burger beter te bedienen. Zowel medewerkers, leidinggevenden als burgers moesten hier voordeel uit halen. Daarnaast moest het klimaat van ontevredenheid bij personeel en klanten ombuigen en verbeteren.

SD Worx analyseerde de processen en introduceerde via diverse leerprocessen een cultuur van vertrouwen, openheid en verantwoordelijkheid. Gaandeweg evolueerde de klemtoon van extern advies en begeleiding geven aan met name leidinggevenden, naar tools aanreiken aan alle medewerkers om zelf verandering teweeg te brengen. Zo werd het veranderingstraject intern breed gedragen en leerden werknemers elk voor zich hoe ze zich in de toekomst verder kunnen ontplooien. Daar hebben ze niet alleen zelf baat bij, maar zo ontwikkelen ook het team en bijgevolg de volledige organisatie zich. Het resultaat overstijgt de verwachtingen bij zowel medewerkers, leidinggevenden als burgers. Het aantal klachten bij de ombudsvrouw daalde bijvoorbeeld met maar liefst veertig procent.

“We zijn uitermate verheugd met deze mooie onderscheiding. Het is een objectieve bevestiging dat we een innovatief bedrijf zijn met een kwalitatief sterk aanbod. Het is onze ambitie er zo mee voor te zorgen dat onze klanten betere resultaten neerzetten. Daarbij kunnen we rekenen op gebruiksvriendelijke tools, bewezen methoden, een toonaangevend kenniscentrum en gespecialiseerde medewerkers die zich maximaal inzetten om resultaten te boeken”, zegt Steven Van Hoorebeke, CEO van SD Worx.

Naast de HR Excellence Award voor Best Learning en Development Company pakte SD Worx ook de HR Community Prize. Deze speciale Jury Award werd uitgereikt aan de genomineerde die de meeste stemmen kreeg van de HR Community. Het is al de derde keer dat SD Worx deze trofee mee naar huis neemt.

Als HR-dienstenleverancier werkt SD Worx voor meer dan 54.000 kleine en grote organisaties. Ze doen een beroep op de 2.000 medewerkers van het bedrijf. In de 70-jarige geschiedenis van de onderneming bouwden zij een uitzonderlijke expertise op in Payroll, HR en Tax and Legal. Ze bieden de klanten een ruim gamma van payroll- en HR-services, juridische ondersteuning, opleiding, automatisering, adviesverlening en outsourcing in Europa, Amerika en Canada.

In België, de thuisbasis van de groep beschikt het bedrijf over een specifiek aanbod voor kmo’s, grote en zeer grote ondernemingen, publieke sector en internationale organisaties.

Als internationale HR-dienstenleverancier is SD Worx actief vanuit 38 kantoren, verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. 29 andere landen worden bediend vanuit de Payroll Services Alliance: een krachtenbundeling tussen toonaangevende payrollexperten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.