youthstart ldv

LDV United en YouthStart maken samen met Mediahuis dromen waar

LDV United en YouthStart slaan de komende drie jaar de handen in elkaar met Mediahuis om samen jongeren hun dromen te realiseren. Ook Mediafin zegt haar steun toe. Iedereen heeft een droom, maar die omzetten in realiteit is voor velen gemakkelijker gezegd dan gedaan. Toch verdient elke jongere een kans om zijn talenten te ontplooien.

Harry Demey van LDV United is alvast enthousiast over de samenwerking: “LDV United weet als People’s Agency maar al te goed hoe belangrijk het is om mensen de kansen te geven die ze verdienen. We dragen graag ons steentje bij om de dromen van jongeren waar te maken én om samen straf werk te creëren.”

Bart De Bondt, ceo van YouthStart, telt mee af: “Ook kwetsbare jongeren hebben bijzonder veel potentieel. Met de juiste ondersteuning komen al die talenten helemaal tot ontplooiing. Een bureau als LDV United begrijpt dit en onze samenwerking voelt erg beloftevol. Ik ben zeker dat we er samen weer iets moois van gaan maken.”

Ook Dries Vereecke, Marketing Director bij Mediahuis, voegt eraan toe dat ze uitkijken naar de samenwerking: “Bij Mediahuis engageren we ons graag voor zulke initiatieven omdat ook wij geloven in het creëren en geven van kansen en het ontplooien van alle talent in onze samenleving. We kijken nu al enorm uit naar de mooie resultaten die we samen zullen neerzetten”.