yves meyers kopie

Letstravel vervoegt Reizen Meyers

Reizen Meyers, met naast het hoofdkantoor in Hasselt ook een kantoor in Zandhoven, heeft het klantenbestand overgenomen van Letstravel uit Westmalle. Zo versterkt het reisbureau van Yves Meyers zijn greep op de Voorkempen.

Letstravel heeft de coronacrisis niet overleefd. De eigenaar besliste na meer dan 10 jaar om de deuren te sluiten. Om het trouwe cliënteel niet in de steek te laten, werd een overnemer gezocht voor het klantenbestand. Die werd gevonden in Reizen Meyers uit Hasselt.

“We hebben een overeenkomst gesloten met de vorige eigenaars om hun klanten te gaan servicen vanuit ons kantoor in Zandhoven”, zegt Yves Meyers. “Het zijn allemaal mensen die een persoonlijke dienstverlening gewoon zijn, en daarom gaan ze zich snel thuis voelen bij ons. Om iedere klant voldoende aandacht te schenken en samen het beste voorstel uit te werken, gaan we hen uitsluitend op afspraak ontvangen. Daardoor kunnen we ook alle specifieke documenten regelen die omwille van de coronacrisis van kracht zijn in de landen van bestemming.”

Voor Reizen Meyers is deze overname een nieuwe manier om de zakelijke gevolgen van de pandemie te beperken. “Het is kwestie van te blijven investeren en de moed niet te laten zakken”, besluit Yves Meyers.