Nieuws Antwerpen Life time achievement award voor Rik Thomas

Life time achievement award voor Rik Thomas

Life time achievement award voor Rik Thomas

koentjeRik Thomas van het studiebureau SBE kreeg door VOKA-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland de “Lifetime Achievement Award”  toegekend. Rik Thomas richtte zijn bedrijf in 1988 op, stelt onderhand 60 mensen tewerk en heeft vandaag een internationale portefeuille aan opdrachten. Zo bestudeert SBE oa. de technische uitvoerbaarheid van het Nicaraguakanaal als alternatief voor het Panamakanaal.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Kamer werd Rik Thomas samen met Sylvie van Moeseke van Avamoplast (Lokeren) in de bloemen gezet. Sylvie van Moeseke werd gehuldigd als Plate ambassadeur voor 2014. De prijzen werd toegekend door voorzitter Geert Schotte van de Wase Regioraad.

Rik Thomas oriënteerde SBE naar waterbouwkundige constructies, burgerlijke bouwkunde, geotechnieken en staalstructuren. Vijf jaar geleden gaf hij de fakkel door aan zijn zoon Koen Thomas die onlangs nog zijn tweelingbroer JanThomas mocht verwelkomen in het bedrijf. Zelf houdt Rik Thomas zich nog altijd bezig met projecten die hem nauw aan het hart liggen.

Sylvie van Moeseke was actief binnen Plato, het peterschapproject van de Kamer waarin ervaringsuitwisseling, kennisopbouw en netwerking centraal staan. Zij deel eigen ervaringen en gelooft in “samen sterker ondernemen.” Ze werd verkozen door een onafhankelijke jury. Haar onderneming, Avamoplast is actief binnen de verpakkingsindustrie voor de voedingsnijverheid. Het bedrijf stelt 20 man tewerk.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.