Nieuws Antwerpen ‘Made in Limburg Live’ brengt ondernemers bij elkaar

‘Made in Limburg Live’ brengt ondernemers bij elkaar

‘Made in Limburg Live’ brengt ondernemers bij elkaar

indraOp dinsdag 26 april brengt Made in Limburg haar Limburgse community voor de allereerste keer samen. Dit tijdens een uniek evenement met inspirerende topsprekers uit de regio, een uitzonderlijk debat en een fenomenaal feest achteraf. Het majestueuze Watt 17 te Heusden-Zolder fungeert als decor voor dit niet te missen event. Made in Limburg is een zusje van Made in Antwerpen.

Multi-ondernemer Gert Cielen bijt tijdens het event de spits af met zijn verrassende kijk op het ondernemerschap. De internationale gast is niemand minder dan Davy Kestens, die helemaal van San Francisco naar Heusden-Zolder komt. Alvorens hij zijn indrukwekkende succesverhaal doet, licht Stijn Bijnens van investeringsmaatschappij LRM de opportuniteiten voor Limburg in de Digital Age toe. Na een korte pauze gooit Karine Valy van conceptstore La Bottega het opnieuw over een andere boeg. Zij doet haar beslissing om te investeren in bricks ten tijde van clicks uit de doeken.

Voor de eerste keer samen op het podium: Johann Leten (Voka), Jos Stalmans (VKW) en Bart Lodewyckx (Unizo) gaan de confrontatie aan tijdens een opzienbarend debat. Alvorens Indra Dewitte hen onderwerpt aan haar vragenvuur, zal Noël Slangen, columnist bij Het Belang van Limburg, de gemoederen aanwakkeren.

Aansluitend worden de gasten ondergedompeld in een heuse culinaire verwennerij met een walkingdinner geïnspireerd op de Limburgse keuken. En als hun zintuigen tegen dan nog niet voldoende geprikkeld zijn wordt  voor wat extra spektakel gezorgd! Bijhorende boeiende gesprekken en duurzame business contacten zullen zeker niet ontbreken.
Inschrijven doe je best snel via www.madeinlive.be/limburg, want de plaatsen zijn beperkt!

Made in Limburg Live is een initiatief van het digitaal nieuwsplatform Made in Limburg, een zusje van Made in Antwerpen.

Foto vlnr: Bart Lodewijckx (Unizo), Indra Dewitte (hoofdredacteur Belang van Limburg), Jos Stalmans (VKW) en Johann Leten (Voka).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.