marnixandally Foto: Marnix and Ally

Marnix and Ally verwelkomt ex-JIM tv-presentatrice als PR en communicatie executive

Communicatiebureau Marnix and Ally verwelkomt deze week Anke Vande Sompele als communicatie en PR executive. Eerder vervoegde Valérie Koltsidas het team al als Senior Communications Manager.

Wie in de jaren '00 als tiener aan de televisie gekluisterd was, kent haar misschien nog wel als presentatrice om JIM tv, maar tegenwoordig is Anke Vande Sompele niet meer op televisie te zien. Wel startte ze deze week als communication executive bij communicatiebureau Marnix and Ally. Daar zal ze haar mediaervaring samen met haar kennis van de modewereld inzetten om sterke branding en klantenrelaties te realiseren. Net dat maakt haar een interessant nieuw profiel binnen het agency, klinkt het bij Marnix and Ally. "Anke is met haar sterke pen en interessant netwerk een ideale match. Dankzij haar gevarieerde achtergrond, zien we communicatie weer vanuit een andere invalshoek en elimineren we blindspots", zegt CEO An-Katrien Dullers.

Daarnaast pakt het communicatiebureau ook uit met een nieuwe senior communications manager: Valérie Koltsidas. "Haar agency ervaring, sterkte in contentstrategie en uitgebreid netwerk maken van Valérie de ideale partner om het corporate- en lifestyle communicatieluik verder uit te bouwen", aldus Marnix and Ally.