Nieuws Antwerpen MARTINI opent tijdelijke belevingswinkel in Antwerpen

MARTINI opent tijdelijke belevingswinkel in Antwerpen

MARTINI opent tijdelijke belevingswinkel in Antwerpen

Het Italiaanse MARTINI, lifestyle merk Serax en Italian chef Francesco & Julia openen van 26 november tot en met 31 december een aperitivo belevingswinkel in de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen. De winkel The World of Aperitivo heeft de bedoeling om te inspireren over het feestelijk ontvangen en verrassen van gasten tijdens de feestdagen. De winkel biedt een breed aanbod aan feestelijke accessoires, Italiaanse hapjes en limited edition MARTINI gifting en drinks aan.

In The World of Aperitivo shop staat alles in het teken van het maken van de juiste keuzes voor drinks & foodpairing, het opdekken van de tafel tot het aanschaffen van passende geschenken. Elke hoek is speciaal gewijd aan één of meerdere MARTINI drinks en stelt tal van accessoires tentoon: van een houten aperitivo serveerplank, tot het glaswerk en accessoires van Serax. Francesco & Julia bieden een assortiment aan van kwalitatieve Italiaanse voorverpakte hapjes zoals olijven, grissini’s en tapenades en in een versvitrine diverse kazen, Italiaanse ham en andere kleine voorverpakte hapjes. De aankopen worden ter plaatse volledig gepersonaliseerd ingepakt.

In de winkel worden ook workshops aangeboden waarin tips en tricks worden gegeven voor het organiseren van een gezellig aperitivo met familie en vrienden, geven diverse chef-koks demonstraties en vinden er in de keuken tastings plaats.

MARTINI World of Aperitivo is, op drie dagen na, iedere dag geopend van tien uur ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds. In de periode van 26 november tot en met 26 december daagt MARTINI iedereen op Instagram uit om het perfecte aperitivo moment te delen met de hashtag #WorldofAperitivo #MartiniTime. De beste foto, gekozen door Team MARTINI, krijgt op 31 december 2021 de sleutel van de winkel en mag met een groep vrienden een speciaal end of year aperitivo moment vieren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.