Nieuws Antwerpen Massimo Pirrone opent boutique in Antwerpen

Massimo Pirrone opent boutique in Antwerpen

Massimo Pirrone opent boutique in Antwerpen

tommekeWie voor authentieke manifattura italiana gaat moet niet langer  het vliegtuig naar Milaan nemen. Zondag a.s. opent massimo pirrone  officieel zijn PM Eleganza Milanese Boutique in de Antwerpse Volkstraat, het hart van de modebuurt. Daar komt die dag overigens flink wat “schoon” volk naar kijken.

Massimo Pirrone is er in al die jaren in geslaagd om zich op te werken tot een bekende modezaak. Zonder veel publiciteit. Zijn maatpakken verkochten zichzelf. Massimo Pirrone heeft een eigen stijl ontwikkeld “door nooit de mode te volgen.” “Kijk niet naar de anderen” is zowat zijn slogan bij het maken van herenkledij.” Het komt er voor hem op aan dat een maatpak perfect moet kloppen met je eigen lichaam.

Vandaar ook zijn aandacht voor de kleinste details. Massimo Pirrone is overigens geen meester kleermaker. Hij ziet zichzelf meer als een stilist die eerst een persoonlijk gesprek met de klant voert om op die manier een beeld te krijgen van wat het pak kan worden. Tot zelfs de knoopsgaten worden besproken. De bestelling gaat naderhand naar Italië waar ze in een van de vele ateliers wordt aangemaakt.

Met de opening van een eigen boutique is het Massimo Pirrone er kennelijk om te doen zijn toonaangevende reputatie te verankeren in de Scheldestad. De hoge kwaliteit en de perfectie die het huis biedt kun je overigens ook terugvinden in de hemden, de dassen en de overige accessoires die aangeboden worden. Massimo Pirrone is in dit opzicht veel meer dan de hedendaagse dandy. Hij kleedt de echte gentleman, zij het dan dat je er als klant wel een flinke geldbeugel moet voor hebben.

Wie het allemaal eens wil meemaken kan zich trouwens inschrijven voor de onderhand bekende trunkshows van het huis. Dat zijn etentjes waarop je je niet alleen een maatpak kunt laten aanmeten maar ook nog eens bijkomende contacten leggen voor je netwerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.