Nieuws Antwerpen Met de app op stap in de haven

Met de app op stap in de haven

Met de app op stap in de haven

berendrechtDit is het ideale moment voor een uitstap in de haven. Het Antwerpse havenbedrijf heeft daartoe een app ontwikkeld die de bezoekers wegwijs moet maken in de haast onoverzichtelijke stad die de haven vandaag geworden is. De app geeft 12 routes aan met daar telkens enkele hoogtepunten in.

Volgens havenschepen Marc Van Peel is het de bedoeling om met de app de haven zo bekend mogelijk te maken, zij het te voet, met de fiets of met de auto. De app is onderverdeeld in verschillende categorieën: In de buurt, Moeder natuur, Lang geleden, Infrastructuur, Uitzichtpunten, Eten &en Drinken en Ontdek en beleef.

Elke categorie bevat een aantal interessepunten die op hun beurt verder uitgewerkt zijn met onder meer een fotocarrousel, informatie over ligging, bereikbaarheid, parkeermogelijkheid enz.

De twaalf routes variëren in afstand van 3 tot 60 kilometer. Wie wil kan een eigen route samenstellen. Daarvoor moeten een aantal vragen omtrent de te spenderen tijd, vervoersmiddel en interesses beantwoord worden.

De informatie zal regelmatig aangepast worden en er komen ook nog meer routes. De app is gratis beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels en te downloaden in de appStore (Apple) of via Google Play (Android).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.