Nieuws Antwerpen Midnightcoffee verhuisd naar het Antwerpse Zuid

Midnightcoffee verhuisd naar het Antwerpse Zuid

Midnightcoffee verhuisd naar het Antwerpse Zuid

ferreZe organiseerden onlangs nog het event rond 15 jaar ict-bedrijf Esas. Het werd een heuse knaller. Het full service evenementenbureau Midnightcoffee is erin geslaagd om zich te positioneren in het Antwerpse societygebeuren. Het bedrijf is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor op het Zuid.

Het dieptepunt van de crisis is kennelijk achter de rug. Het bedrijfsleven heeft opnieuw middelen om evenementen op te zetten. Personeelsfeesten, parties, productlanceringen, teambuildings, inventives. Het evenementebureau Midnightcoffee van Ferre Gregoire en Nadine Van den Meulengracht onderkent de heropleving van de markt en slaagt er geregeld in om leuke opdrachten binnen te halen. De viering van 15 jaar Esas, het IT-bedrijf uit Wilrijk was weer een van die toppers.

Met het aantreden van Martien Claes en Annelies Cappaert is het team overigens flink versterkt. In die mate dat de kantoren aan de Karel Rogierstraat na zeven jaar onderhand te klein geworden waren. Midnightcoffee is daarom verhuisd naar een nieuwe vestiging op het Antwerpse Zuid. Het pand aan de Timmerwerfstraat biedt een mooie combinatie tussen strakke hedendaagse lijnen en retro.

Midnightcoffee heeft ondertussen ook zijn website vernieuwd. Please drop by, heet het.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.