Nieuws Antwerpen Mobiele app screent hotels

Mobiele app screent hotels

Mobiele app screent hotels

verdorietochJC Consultancy heeft met Cucumber Apps een mobiele applicatie ontwikkeld voor hotels en B&B’s, ‘HotelHistory’. Het gaat erom dat de hoteliers op die manier reviews en suggesties van hun klanten kunnen binnen krijgen en daarmee dagdagelijks aan de slag gaan om hun hotel en bijhorende diensten te verbeteren. Cucumber Apps viseert in Vlaanderen uiteraard in eerste instantie vooral de Antwerpse hotels en ketens.

Jan Hermans is een geëngageerde ondernemer uit Geel en zelf ook eigenaar van B&B ’t Witte Huis in Ten Aard. „HotelHistory heeft twee luiken, één luik voor de gasten van het hotel of de B&B, en één luik voor de hotelier zelf. Het eerste luik geeft de gast de mogelijkheid om op een iPad die zich in het hotel of de B&B bevindt, reviews van andere gasten in een presentatiemodus interactief te bekijken. Daarnaast kan hij ook zelf een review geven over zijn verblijf, zijn verblijf raten, suggesties nalaten voor de hotelier, en daarenboven ook het hotel of de B&B aanbevelen. In het tweede luik kan de hotelier de gedetailleerde reviews bekijken, grafieken bekijken, gegevens opvragen en een rapportering opmaken.”

Cucumber Apps is sinds een half jaar actief in de ontwikkeling van mobiele apps. „We werken momenteel aan een applicatie voor een industriële wasserij en er staan nog andere projecten op til.”

De activiteiten rond de apps vormen een onderdeel van Hermans’ bvba JC Consultancy die uiteraard ook aan IT-consultancy doet en aan import. Jan Hermans heeft een aantal jaren ervaring als businessanalyst en zet deze expertise handig in. „Heel wat bedrijven willen een mobiele applicatie, maar weten niet wat die moet bevatten. Daar komt mijn vroegere ervaring van pas. Ik begeleidde in het verleden heel wat complexe softwareprojecten en vertrek voor de ontwikkeling van apps vanuit de businessanalyse van bedrijven. Op die manier ontwikkelt mijn team een applicatie die de knowhow van het bedrijf vertaalt naar een handige of leuke app.”

Hermans werkt met één vast personeelslid en verscheidene freelancers. Hij heeft in Bulgarije tevens een ontwikkelingsbedrijf dat aan development en design doet.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.