Nieuws Antwerpen Mobiele koffiebar in originele Piaggio

Mobiele koffiebar in originele Piaggio

Mobiele koffiebar in originele Piaggio

barbaristaMobiele eet- en drank trucks, je ziet ze de afgelopen jaren alsmaar meer rondrijden en neerstrijken.
Bar-Barista uit Antwerpen is de prachtige mobiele espressobar van Tom Cools. Twee jaar geleden maakte hij van zijn koffiepassie zijn job. Om de kneepjes van het vak te leren, volgde Tom gedurende twee jaar verschillende opleidingen.

Bar-Barista is niet alleen een van de betere en mooiste espressobars, het is dé enige mobiele espresso bar in België met uitklapbare bar die zitplaats biedt aan zes klanten. Barista Tom kocht een originele Italiaanse pick-up Piaggio Ape en liet die in vijf maanden tijd volledig op maat ontwerpen en ombouwen. De koffie truck garandeert een toffe sfeer, unieke beleving en uiteraard overheerlijke koffie.

Bar-Barista biedt een ruim assortiment aan:  traditionele espresso, allerhande soorten koffie met verse melk, varianten op populaire cappuccino en latte macchiato. Zelfs koffie cocktails staan op de kaart, zoals een Espresso Martini in een bijhorend glas, een ijskoude koffiecocktail op basis van wodka, Kahlua, suiker en espresso.

Voor zij die geen koffie lusten, heeft Bar-Barista ander lekkers:  diverse theesoorten, warme chocolademelk en een beperkte topselectie sterke dranken.
Dat alles kan in combinatie met een heerlijk stukje chocoladetruffel, citroencake of gebak.

Bar-Barista doet vooral muziek- en foodtruck festivals aan, maar je kunt hem ook inhuren voor privé- of bedrijfsfeesten. Binnenkort start Tom ook met workshops barista en ‘latte art’.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.