Nieuws Antwerpen Monique Stam is weer terug

Monique Stam is weer terug

Monique Stam is weer terug

moniqueZe is weer helemaal terug. De Nederlandse Monique Stam heeft sinds kort een interieurzaak geopend op het Antwerpse Eilandje. Ze heeft het accent duidelijk verlegd van kleding naar binnenhuisinrichting. Monique Stam moet het allicht nog vooral van haar “naam” hebben. Het aanbod aan vintage zetels, leuke lampen en kaarsenhouders is evenwel overtuigend.

Monique Stam had ooit nog 12 kledingwinkels. Die waren opgebouwd volgens een heel eigen concept en waren er daarom in geslaagd om een nichemarkt open te gooien. In de crisisjaren van 2008/2009 kreeg ook Monique Stam het echter biezonder moeilijk. Ze diende finaal de boeken neer te leggen en de zaak te sluiten. Even werd nog geprobeerd om in Antwerpen, Merksem, Brasschaat en Kalmthout een doorstart te maken doch vier overgebleven winkels konden het evenmin waar maken. Ze dienden er na drie jaar opnieuw mee te stoppen.

Monique Stam geeft evenwel niet op. Het faillissement van haar winkels was een heus drama waar ze heel wat kopzorgen aan over hield maar ze hield vol. Ze zette eerst een pop-up store op in Antwerpen waarmee ze het accent enigzins verlegde van kleding naar interieur. Met succes want het aanbod aan vintage deed het kennelijk biezonder goed. In die mate dat de Nederlandse nu opnieuw geïnvesteerd heeft in een eigen winkel in de Nassaustraat, vlakbij het MAS op het Eilandje.

Met haar vernieuwd productenaanbod doet Monique Stam in eerste instantie aan interieurstyling. Ze helpt haar klanten om een persoonlijk interieur op te bouwen. Het advies is heel persoonlijk gericht en kan uiteraard ook gecombineerd worden met eigen kleding. Merkwaardig: ze geeft ook advies bij de eventuele verkoop van een huis of een appartement. Ze laat dat dan zo aankleden dat potentiële kopers er zich meteen “thuis” voelen.

Dat in haar onmiddellijke buurt in de Nassaustraat binnen afzienbare tijd een nieuw hotel de deuren opent kan voor haar uiteraard een extra stimulans zijn om zoveel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.