In het midden Karen en Alwin Roosen. Foto: Unizo In het midden Karen en Alwin Roosen. Foto: Unizo

Nice Little Things ontvangt Handmade in Belgium-label

Alwin Roosen en zijn partner Karen hebben met hun geschenkenwinkel in Geetbets het Handmade in Belgium-label ontvangen van Unizo. In het atelier maken Roosen en zijn partner met behulp van een 3D-printer gepersonaliseerde geschenken en feestartikelen.

Het verhaal van Nice Little Things begint bij Alwin, een 3D-printer en een kerstbal. "Op een ochtend schetste ik een kerstbal met de naam van mijn zoon op", vertelt Karen, die verantwoordelijk is voor de klantenservice. "Alwin ging die dag nog aan de slag met het ontwerpen enna enkele uren waren mijn schetsen realiteit. Toen kwam het idee om te kijken of ze zouden verkopen via Facebook, en dat sloeg aan."

Lees ook: Het Zilveratelier uit Puurs ontvangt Handmade in Belgium-label van UnizoVan 3D-geprinte koekjesvormen tot geschenken in hout en stickers, Alwin maakt alles zelf in het atelier. En die zelfgemaakte spullen krijgen vanaf nu de stempel 'Handmade in Belgium'.  Het HIB-label zet de makers van authentieke en ambachtelijke Belgische kwaliteitsproducten in de kijker.