Nieuws Antwerpen Nieuwe burgerketen serveert hamburgers voor superhelden

Nieuwe burgerketen serveert hamburgers voor superhelden

Nieuwe burgerketen serveert hamburgers voor superhelden

ANTWERPEN – In de Breydelstraat in Antwerpen opent zaterdag Supersmesh, een nieuwe hamburgerzaak, die zich van sectorgenoten onderscheidt door de grootte en de bereidingswijze. Bedenkers zijn Sinan Hadzija, de oprichter van Beastie Burgers, en martial-artatleet Erko Jun, die geen kleine eter is.

De vestiging in de Breydelstraat moet de eerste van een hele Belgische superburgerketen worden. Dat vraagt dan wel om een onderscheidende aanpak.

Supersmesh serveert daarom superburgers voor klanten met een superhonger. Smesh slaat op de bereidingswijze. Er worden smash burgers gemaakt waarbij vlees in losse hoopjes op een hete grillplaat wordt gegooid en vervolgens met een spatel geplet. Dat zou sappig vlees met een krokant korstje en veel aroma’s moeten opleveren.

Smesh is geschreven met een ‘e’, wat verwijst naar de wereld van de vestsporten. Smeshing, het tot pulp slagen van een tegenstander, is een erecode onder vechters, maar verwijst hier ook naar Erko Jun, een martial-artatleet die zijn stevige schouders onder dit project zet.

Erko Jun en Sinan Hadzija deden voor de decoratie van hun zaak een beroep op voormalige Marvel-striptekenaar Dominic Glover. Hij zorgde voor een superhelden- en comic book-insteek.

“Natuurlijk moeten onze superburgers echt super zijn”, zegt Sinan Hadzija. “Dat is waar ik vooral op zal toezien.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.