Nieuws Antwerpen Nieuwe businessclub voor streek rond Wommelgem

Nieuwe businessclub voor streek rond Wommelgem

Nieuwe businessclub voor streek rond Wommelgem

Lieve De SchepperMet BNI B-Oost is in het Antwerpse een nieuwe business club opgezet. De club wil ondernemers uit Wommelgem, Wijnegem, Ranst en omstreken bijeen brengen en gaat officieel van start op 24 oktober e.k.

BNI B-Oost is een nieuwe afdeling van een wereldwijd netwerk. BNI of Business Network International heeft meer dan 170.000 leden en is actief in 57 landen. Sinds 2012 werden al BNI-locaties uitgebouwd in de regio Antwerpen-Mechelen.

Lieve De Schepper van Axxior is voorzitter van BNI B-Oost: “Onze afdeling gaat van start met 24 ondernemende leden waar ik er één van ben. Wekelijks komen ondernemers, zakenmensen en vrije beroepsbeoefenaars bijeen om met en voor elkaar zaken te doen op basis van het ‘givers gain’ principe, ofwel ‘geven loont’. BNI structureert dit zakendoen met één doel: meer omzet genereren. Wij zijn elkaars ambassadeur: door elke week een bepaald item van onze business toe te lichten, kennen we elkaars positionering door en door. Dit laat ons toe opportuniteiten te spotten in ons eigen netwerk en zo de BNI-leden van ‘warme’ introducties te voorzien.”

98% van de ondernemingen heeft voor het verwerven van nieuwe opdrachten baat bij mond-tot-mondreclame, en slechts 3% heeft hier een strategie voor. BNI biedt de handvatten en helpt die strategie succesvol in praktijk te brengen.

De lancering van de ondernemersclub gaat door op 24 oktober e.k. van 6u30 tot 9u3. “Inderdaad: de ochtenstond heeft goud in de mond, althans voor mensen met ondernemerszin!) in de Mange-tout in Wijnegem.

Wie zijn business ook een boost wil geven moet vandaag nog zijn aanwezigheid bevestigen via stef@bniantwerpenmechelen.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.