Nieuws Antwerpen Noordheuvel stuurt 11 groene ploegen uit

Noordheuvel stuurt 11 groene ploegen uit

Noordheuvel stuurt 11 groene ploegen uit

noordheuvelDe beschutte werkplaats Noordheuvel zet vandaag 11 ploegen in om de groenzorg bij zijn klanten te verzorgen. Het gaat dan zowel om openbare besturen als Schilde, Kontich en Stabroek en om instellingen als CM en de Hogere Zeevaartschool. De groene jongens van Noordheuvel werken ook voor privébedrijven als Ecover en voor vastgoedbedrijven die de tuinen rond appartementsblokken beheren.

Noordheuvel is vandaag al liefst 50 jaar actief in en om Antwerpen. Overigens niet enkel als groenbedrijf. De onderneming uit Brasschaat stuurt ook ploegen uit die productie-orders, verpakkingsformules en registratie-opdrachten uitvoeren. Noordheuvel doet ook aan opslag en distributie.  Het bedrijf  stelt in totaal 150 mensen tewerk.

Pakweg 65 man gaan elke dag onder begeleiding van een ploegbaas de baan op om bij de klant het groen te onderhouden. Directeur Christophe Bauwens schakelt in dit opzicht het machinepark geleidelijk aan over op elektrische toestellen. “Het ging erom dat veel toestellen tot nog toe technisch als onvoldoende beschouwd werden”, zegt hij. “Vandaag zijn de technische modaliteiten van die machines veel verbeterd en testen wij die uit. Het voordeel is vooral ergonomisch. De machines zijn lichter en er zijn geen verbrandingsgassen meer.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.