Nieuws Antwerpen Ook Van Mossel Automotive start met take away

Ook Van Mossel Automotive start met take away

Ook Van Mossel Automotive start met take away

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen rond COVID-19 zijn de dealers van Van Mossel Automotive Groep, met hoofdkantoor in Antwerpen, genoodzaakt om de deuren van hun showrooms te sluiten. Met 13 merken verspreid over de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg en dus ook meer dan voldoende wagens op voorraad heeft Van Mossel een menukaart opgesteld met een selectie van stockwagens aan interessante prijzen. Deze kunnen, naar het voorbeeld van de restaurants, telefonisch of via e-mail besteld worden.

Bij Van Mossel blijven ze tijdens de verplichte sluiting van hun showrooms niet bij de pakken neerzitten. Naast de meer dan 800 wagens die ze online aanbieden op hun website wil Van Mossel verder gaan dan dat.

Koen Claesen, ceo Van Mossel België: “Elk automobielbedrijf verwijst momenteel zijn klanten door naar zijn website. Maar wij willen een extra service leveren om mensen die op zoek zijn naar een wagen snel te kunnen helpen. Concreet wil dit zeggen dat je na bestelling binnen de 48 uur met de wagen aan het rijden kan zijn. Je kiest bovendien zelf of je hem aankoopt of via leasing/financiering wilt werken, dit laatste kan zowel B2B als privé lease. Tenslotte kiest de klant zelf waar je de wagen in ontvangst wilt nemen of afgeleverd wilt hebben.”

Uitzonderlijk is dat men op één GSM nummer en één emailadres terecht kan voor alle merken binnen de groep. Van Mossel maakt zich ook sterk elke bestelling binnen de 48uur te kunnen leveren. Men is trouwens niet beperkt tot de samengestelde menukaart, ook een ‘menu op maat’ behoort tot de mogelijkheden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.