Nieuws Antwerpen Out of Office

Out of Office

Jan Vermeiren

Out of Office

Jan Vermeiren

Jan Vermeiren

Out Of Office is een nieuw event-concept van het Love to be free netwerk. Het gaat als volgt. Love to be free netwerk brengt interessante freelancers samen om een leuke netwerkavond te beleven op een inspirerende locatie. Er is telkens één centrale gast, een freelancer die zijn ervaringen of expertise komt delen.

Donderdag 20 oktober om 19u30 verwelkomt Simon Gryspeert, coördinator Love to be free, belangstellenden op het coworkingspaces event, georganiseerd door Unizo Antwerpen, bij Fosbury & Sons in de WATT-toren.

Coworking bestaat al zo’n goede tien jaar. Het fenomeen ontstond in 2005 in San Francisco. Vandaag duiken er steeds meer coworking locaties op in heel de wereld, ook in België. De troeven voor freelancers zijn groot: in een gedeelde werkomgeving werken is leuker, het versterkt je netwerk en je kan leren van elkaars ervaring.

Deelnemers krijgen die avond een korte rondleiding met info over de manier van werken nadat Jan Vermeiren zijn inspirerend verhaal heeft gebracht. Door HR Tribune is Vermeiren al een van de top 10 beste sprekers van België genoemd. Als auteur van de internationale Amazon bestsellers ‘Let’s Connect!’ en ‘Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken’ geeft Jan Vermeiren al meer dan een decennium lezingen, presentaties, trainingen en persoonlijke coaching rond netwerken en referrals. Toch weet hij ook wat het is bijna failliet te gaan en in een burn-out te belanden. Vandaag coacht Jan ondernemers om te groeien en ‘happy profit’ te realiseren. Jan wil zijn ondernemersverhaal delen: gestart als freelancer naar eerste wereldwijde trainingspartner van LinkedIn tot zijn huidige merk Soul Business.
De avond wordt afgesloten met een netwerkreceptie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.