Nieuws Antwerpen Pauwels Sauzen trekt nu ook naar de supermarkt

Pauwels Sauzen trekt nu ook naar de supermarkt

Pauwels Sauzen trekt nu ook naar de supermarkt

Na 112 jaar sauzen maken voor uitsluitend professionele klanten, zet Pauwels Sauzen uit Oelegem nu onder het eigen merk ook zelf de stap naar de Belgische consument. Sinds 1 juni vindt die consument namelijk 9 Pauwels sauzen terug in zo’n 150 supermarkten in het land.

Pauwels Sauzen, met hoofdkantoor in Oelegem, maakt al meer dan een eeuw sauzen voor professionele klanten. Onder hen enkele bekende A-merken uit de supermarkten en grote spelers uit de voedingsindustrie in binnen-en buitenland. Onder het eigen merk is Pauwels Sauzen vooral de afgelopen tien jaar aan een steile opmars bezig in de Belgische en Noord-Franse foodservice als frituren, broodjeszaken, en snackbars.

“Die opmars zorgt er voor dat het verhaal nu een nieuw hoofdstuk krijgt. Sinds 1 juni 2021 reikt Pauwels Sauzen namelijk de hand naar de consument in de Belgische supermarkt met een assortiment sauzen onder de eigen merknaam. De afgelopen weken stapten al zo’n 150 supermarkten in België mee in dat verhaal”, klinkt het bij Pauwels Sauzen.

In die deelnemende supermarkten vind je 9 unieke sauzen. Het gaat om mayonaise, ketchup, cocktail, looksaus, algérienne, andalouse, tartaar, samurai en brasil.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.