Nieuws Antwerpen Profalco werkt op flink gevuld orderboek

Profalco werkt op flink gevuld orderboek

Profalco werkt op flink gevuld orderboek

profalcoBeveiliging is vandaag ongetwijfeld een sterke groeibusiness. Alarmsystemen, camerabeveiliging, toegangscontrole, kluizen, poortautomatisering, videofonie, brandbeveiliging. Ook bij Profalco in Kalmthout wordt alle dagen koortsachtig gewerkt op een flink gevuld orderboek.

Politici zullen de problematiek ongetwijfeld liever niet onder ogen komen. Dit neemt niet weg dat een betere beveiliging bij veel gezinnen en bedrijven een veel besproken thema blijft. Heel wat ondernemingen en families zijn daarom op zoek naar systemen waardoor ze zich beter kunnen voelen in hun eigen omgeving. Ze kunnen niet langer onbezorgd leven met die idee dat bv. 38% van de diefstallen in bedrijven door eigen personeel gepleegd wordt of dat elke dag 30 als agent verklede inbrekers proberen toe te slaan in privé-woningen.

Profalco is in 2005 opgezet door Björn Van Ginderen, zijn partner Dominique Kavelaars en vader Cor Kavelaars. Zij zijn met hun drieën met veel enthousiasme in de business gestapt en kunnen daarbij rekenen op de steun van moeder Kavelaars die de telefoonservice garandeert. Samen met nog eens twee vaste personeelsleden hebben ze Profalco uitgebouwd tot een toonaangevend bedrijf in de brede regio.

“Ons is het vooral om een correcte prijs/kwaliteitsverhouding te doen”, heet het in Kalmthout. “Wij leveren keurig werk en stellen ons zeer flexibel op ten aanzien van onze klanten. Wij zijn in dit opzicht permanent bereikbaar. 24 u op 24. “Onze service is dan ook een van onze absoluut sterkste troeven”, stellen Björn Van Ginderen, Dominique Kavelaars en Cor Kavelaars.

Profalco heeft alle nodige vergunningen en certificaten van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Investeringen in beveiligingsapparatuur is in dit opzicht fiscaal voor een stuk aftrekbaar terwijl de verzekeringsmaatschappijen tevens kortingen garanderen op diefstalverzekeringen indien een efficiënte beveiligingsinstallatie is uitgebouwd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer