Nieuws Rekruteringsspecialisten Key Figures en Ravio gaan samenwerken

Rekruteringsspecialisten Key Figures en Ravio gaan samenwerken

Rekruteringsspecialisten Key Figures en Ravio gaan samenwerken

TURNHOUT, ANTWERPEN – De Turnhoutse rekruteringsspecialist Key Figures neemt zijn Antwerpse sectorgenoot Ravio over. Key Figures is gespecialiseerd in finance, sales, marketing en engeneering, Ravio begeleidt bedrijven en organisaties bij de rekrutering van IT-consultants en project managers.

“Door de overname van Ravio kunnen we onze knowhow en expertise verder uitbouwen, ons professioneel netwerk uitbreiden en ondernemers bijstaan in het succesvol behalen van hun bedrijfsdoelstellingen”, zegt Bright Obeng, mede-oprichter van Key Figures.

Antony Lemmens, oprichter van Ravio, kijkt uit naar de samenwerking. “Samen kunnen we de business van onze klanten een extra boost geven, met transparantie, kwaliteit en sociale verantwoordelijkheid als kernwaarden.”

Key Figures

Key Figures is een rekruteringsspecialist in finance, sales, marketing en engeneering. Het bedrijf biedt oplossingen op maat aan in permanente rekrutering, executive searh en interim management. Key Figures heeft kantoren in Turnhout en Londen. Aan het hoofd staan Bright Obeng en Dan Alexander. Ze begeleiden zowel kmo’s als multinationals in heel Europa bij de selectie en aanwerving van nieuwe medewerkers.

Ravio

Ravio is gevestigd in Antwerpen. Het helpt bedrijven in het vinden van de juiste expert of het meest geschikte team voor om het even welk softwareproject. Ravio heeft een bestand van meer dan zevenhonderd externe consultants en coaches.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.