Nieuws Sam De Win wordt executive creative director bij iO Belgium

Sam De Win wordt executive creative director bij iO Belgium

Sam De Win wordt executive creative director bij iO Belgium

HERENTALS – Sam De Win moet de Belgische campussen van iO, dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie, een creatieve boost geven. Hij was voorheen creative director bij Prophets, dat nu een onderdeel van iO is.

iO heeft de voorbije jaren meer dan dertig bedrijven overgenomen. Deze varen nu onder iO-vlag. In België zijn er iO-campussen in Antwerpen, Brussel, Gent en Herentals.

Sam De Win is nu aangesteld als executive creative director van deze Belgische campussen. Hij moet de focus op creativiteit verhogen. Ceo Pieter Janssens zegt daarover: “Voor een perfecte match zorgen tussen ons technologische en creatieve DNA, dat is de rol die ik Sam heb voorgesteld. Hij heeft dit al gepresteerd bij Prophets. Hij heeft het bureau een eigen creatief gezicht gegeven. Dat zal hij ook voor iO doen.”

 

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.