Nieuws Antwerpen SD Worx Holding neemt VIO Interim over

SD Worx Holding neemt VIO Interim over

SD Worx Holding neemt VIO Interim over

HR-bedrijf SD Worx neemt het uitzendbureau VIO Interim over en stapt zo in de groeiende markt voor flexibel werk. Het management en de bijna honderdveertig medewerkers van VIO Interim worden mee overgenomen. 

Het interim bedrijf zal zelfstandig blijven werken binnen de SD Worx-holding. VIO staat voor Veeleisend Innovatief Ondernemen en is gespecialiseerd in het zoeken van geschikt personeel voor de sectoren productie, logistiek, sales & services.

SD Worx gaat ervan uit dat de markt van flexibele arbeid in de toekomst alleen maar zal groeien. Bedrijven werken hoe langer hoe meer met personeel dat niet vast in dienst is en het aantal zelfstandigen zonder personeel neemt alsmaar toe. Ook de regering wil het aantal flex-jobs uitbreiden naar meer sectoren.

Snelste groeier op Belgische interim-markt

VIO Interim is opgericht in 2009 door Marianne Kindt en Steven Holvoet. Het bedrijf heeft 33 kantoren, gespreid over heel Vlaanderen. Het stelt alles samen 3.500 uitzendkrachten tewerk, vooral arbeiders in de productie en logistiek en bedienden in de verkoop en diensten. Het is het snelst groeiende interimbedrijf op de Belgische markt.

“We onderscheiden ons omdat we inzetten op het geluk van mensen. De goeie cijfers komen dan bijna vanzelf: tevreden medewerkers betekent tevreden uitzendkrachten, en dat leidt tot tevreden klanten”. zegt mede-oprichtster Marianne Kindt, die bij VIO Interim de functietitel ‘Geluksverantwoordelijke’ draagt.

SD Worx Group blijft intussen focussen op de kernactiviteiten payroll en HR, zegt Filip Dierckx, voorzitter van de Raad van Bestuur van SD Worx Holding.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.