TribePerk Het TribePerk team.

SD Worx neemt Poolse sectorgenoot over

SD Worx heeft de Poolse HR tech startup TribePerk overgenomen. De snelgroeiende HR tech startup biedt een geïntegreerde suite van HR cloud oplossingen, waaronder payroll, core HR en tijdregistratie, aan Poolse KMO's.

TribePerk werd opgericht in 2020 en is gevestigd in Lublin, Polen. Vandaag ondersteunt het bedrijven tot 200 werknemers via zijn SaaS-platform en bijhorende uitbestede managed payroll services, rechtstreeks of via accountants.

Met deze overname breidt SD Worx zijn go-to-market naar Poolse kmo's uit en versterkt het zijn positie op de Poolse markt, waar het al middelgrote bedrijven bedient en waar het de lokale marktleider is voor SAP & SuccessFactors-oplossingen.

"Met TribePerk verwerven we de eerste volledige cloud payroll- en HR suite voor de Poolse thuismarkt", zegt SD Worx CEO Kobe Verdonck. "Polen is met 17 miljoen actieve werknemers één van de grootste economieën in Europa. Poolse bedrijven zullen de komende jaren dan ook nog meer cloud-gebaseerde HR-oplossingen adopteren. We zullen de groei van de TribePerk -diensten helpen ondersteunen zodat bedrijven met maximaal 1000 werknemers er ook van kunnen profiteren."

SD Worx verwelkomt de medewerkers van TribePerk en haar nieuwe klanten en verzekert de continuïteit naar alle klanten. TribePerk wordt geïntegreerd in de SD Worx-organisatie, waarbij het TribePerk productmerk geassocieerd blijft met het cloud product. Ook het management blijft aan boord. CEO Błażej Bereta zal rapporteren aan de country leader van SD Worx Polen.

De prijs van de deal wordt niet bekendgemaakt.