Nieuws Antwerpen Simon van den Broucke Jobstudent van 2014

Simon van den Broucke Jobstudent van 2014

Simon van den Broucke Jobstudent van 2014

simonSimon van den Broucke is de Jobstudent van het Jaar 2014 in de provincie Antwerpen. Hij haalde het in de verkiezing van Unizo en HR-dienstengroep ADMB.

Voor Simon (24) is het intussen zijn tweede jaar bij het familiale hoveniersbedrijf van Roeland Vranckx, Tuinarchitectuur Vranckx uit Geel. Zijn werkgever roemt zijn inzet en veelzijdigheid. Wat voor de jury de doorslag gaf was ook zijn duidelijke evolutie in de job. Begonnen als tengere jongen die ‘wachtte’ op werk heeft hij dankzij de verantwoordelijkheden die hij kreeg en zijn openheid voor professionele bijsturingen een volledige gedragswijziging ondergaan.

Hij is trots op de projecten die hij mee helpt realiseren, heeft alle noodzakelijke vaardigheden en handelingen stapsgewijs aangeleerd (zowel het praktische hands-on werk als aanmaken tuinontwerpplannen edm) en heeft door zijn studies een mooie theoretische basis waardoor bij de realisatie van projecten ook zijn meningen en inzichten naar waarde worden geschat.

Simon kreeg z’n prijs, een aankoopbon van 100 euro en bijpassende oorkonde uit handen van Unizo adjunct-provinciedirecteur Kristof Thijssens en ADMB-Regiodirecteur Heidi Verheyen.

De overige provinciale winnaars:
* Katrien Spaas, jobstudent bij het charmehotel ’t Hemelhuys in Hasselt.
* Shauni Wouters, jobstudent bij Eurospart in Wespelaar.
* Maarten Slock, jobstudent bij De Baere Installations in Eeklo.
* Charlotte Steel, jobstudent bij restaurant De Pepermolen in Lissewege. Charlotte Steel is tevens nationaal winnaar.

Foto: Simon van den Broucke (links) en Roeland Vranckx

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.