Nieuws Antwerpen Snelle levering van nieuwe wagens en occasiemodellen

Snelle levering van nieuwe wagens en occasiemodellen

Koen Claesen, ceo Van Mossel Automotive Belux.

Snelle levering van nieuwe wagens en occasiemodellen

Door de coronacrisis heeft de automobielsector te kampen met langere wachttijden voor de levering van wagens. Dankzij 80 concessies en 24 merken kan Van Mossel Automotive Groep snel nieuwe én occasiewagens leveren. “Is er een wagen niet beschikbaar in een concessie in de buurt, dan laten wij een wagen binnen de 24 uur overbrengen. Dankzij andere services kan de klant bovendien zowel zijn verzekering als financiering bij ons regelen”, klinkt het enthousiast.

Dankzij 80 concessies en 24 automerken kan Van Mossel Automotive Groep zowat elke wagen meteen aanbieden die op het verlanglijstje staat van de klant. “Is een wagen niet beschikbaar in een vestiging in de buurt, dan laten wij die binnen de 24 uur overkomen van een andere vestiging”, vertelt Koen Claesen, ceo Van Mossel Automotive Belux. “Online vindt de klant alle wagens die in voorraad zijn en zo kunnen wij elke klant gegarandeerd de wagen aanbieden die hij of zij wil.”

95.000 leasewagens

Dat geldt niet alleen voor nieuwe wagens maar ook voor occasiewagens. “Door de coronacrisis zijn er minder chips voor wagens beschikbaar waardoor er minder wagens geproduceerd worden. Dat heeft een directe invloed op het aantal occasiewagens. Die zijn er veel minder terwijl die vraag wel stijgt. Van Mossel heeft maar liefst 95.000 leasewagens waarvan er jaarlijks zo’n 25.000 opnieuw binnenkomen. Wagens die ideaal zijn voor de occasiemarkt omdat die maximaal vijf jaar oud zijn. Daarnaast kunnen wij een heel competitieve prijs vragen voor deze wagens omdat die uit eigen vloot komen”, aldus Koen.

Ook het probleem dat mensen gevraagd wordt om langer met hun leasewagen te rijden, is niet van toepassing bij Van Mossel. “Hier onderscheiden we ons van onze concullega’s.”

Van Mossel Laadpalen

Daarnaast biedt Van Mossel Automotive Groep het totale pakket aan. “Wij ontzorgen onze klanten van begin tot einde. Zo kunnen ze bij ons een financiering krijgen, maar ook verzekeringen. Sinds kort hebben we zelfs Van Mossel Laadpalen. Kortom, alles wat met de aankoop tot het rijden met een wagen te maken heeft kan een klant bij ons regelen. Zo weet de klant perfect dat hij met al zijn vragen maar aan één adres hoeft te zijn”, gaat Koen verder.

De rode draad in dit hele verhaal is de handelingssnelheid die Van Mossel Automotive Groep kan bieden. “Dat geldt zowel voor particulieren als professionelen, voor gelijk welk merk en voor gelijk welk model”, besluit Koen.

Van Mossel Automotive Groep behoort tot één van de grootste automotive bedrijven in België als verdeler van 24 verschillende merken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.