Nieuws Antwerpen Starter van de week: Drawify visualiseert boodschappen

Starter van de week: Drawify visualiseert boodschappen

Starter van de week: Drawify visualiseert boodschappen

Axelle Vanquaillie uit Antwerpen visualiseert al tien jaar de boodschappen van zowel binnen- als buitenlandse klanten. Nu biedt ze die services ook aan via een nieuw platform, Drawify, dat samenwerkt met een internationaal netwerk van visual storytellers. “We willen een even evidente tool worden als PowerPoint.”

Onderzoek wijst uit dat 65% van de mensen visueel leert en dat presentaties waarbij beelden gebruikt worden dan ook 43% overtuigender zijn dan tekst. Ondernemers hebben er dus alle belang bij om voor hun pitch, presentatie of strategie tekeningen te gebruiken die perfect hun ideeën verbeelden en zo meer impact creëren.

Daarom ontwikkelde de Belgische start-up Drawify een platform waarop duizenden tekeningen zijn samengebracht. Die tekeningen kunnen als basis dienen voor een krachtige, visuele boodschap.

Voor ieder wat wils

“Ondernemers kunnen op ons platform kiezen uit meer dan 5.000 tekeningen en die customizen om hun boodschap perfect in één tekening te verbeelden. Door hun huisstijl te integreren, kleuren aan te passen, tekst toe te voegen… Noem maar op. Drawify is dus geen beeldendatabank of Shutterstock, wel een platform met visuele bouwstenen waar ondernemers gericht mee aan de slag kunnen”, legt founder Axelle Vanquaillie uit.

Door het internationale netwerk biedt Drawify een divers aanbod aan tekeningen uit verschillende culturen. Dat aanbod wordt trouwens voortdurend uitgebreid. Ze wil daarmee vooral mikken op zelfstandige ondernemers, consultants en onderwijzers.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.