Nieuws Antwerpen Starter van de week: House of Beauty

Starter van de week: House of Beauty

Starter van de week: House of Beauty

Een jaar geleden opende Tessa Piessens haar schoonheidssalon House of Beauty. Een droom die uitkwam, tot corona roet in het eten gooide. Een zaak middenin een pandemie starten, is natuurlijk geen makkelijke opgave, al heeft Tessa heeft er met een positieve mindset toch het beste van kunnen maken.

Tessa miste in haar vorige job zekerheid. “Ik was toen al als schoonheidsspecialiste in bijberoep bezig dus dacht ik: ‘waarom niet de stap naar een eigen zaak zetten?’”, vertelt ze. Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels bestaat House of Beauty ongeveer een jaar.

Bij House of Beauty is iedereen welkom: jong, oud, man en vrouw. “Van make-up en nagels tot massages en ontharing of zelfs begeleiding op vlak van sport en voeding. Bij House of Beauty kunnen klanten voor verschillende zaken terecht. Alles wat ik doe is geleid door passie. Elke klant die binnenkomt, probeer ik zoveel mogelijk in de watten te leggen en behandel ik zoals ikzelf behandeld zou willen worden.”

Creatief tijdens corona

House of Beauty opende middenin de coronacrisis. Dat betekent dat de deuren al meer gesloten, dan open waren. Tot vandaag zelfs. “Niet leuk, maar daar valt weinig aan te veranderen. Gelukkig kan ik rekenen op de steun van mijn klanten. Nu we opnieuw perspectief hebben, heeft de telefoon al roodgloeiend te staan. De agenda begint weer goed vol te lopen.”

Toch heeft House of Beauty tijdens de sluiting niet stilgezeten. Via beautyworkshops, specifiek gericht op verzorging, hielp ze klanten vanop afstand hun uiterlijk te verzorgen.

Daarnaast zette ze extra in op online bodyscans. “Ik begeleid klanten, bespreek hun eetpatronen, bekijk hun noden en op basis daarvan maak ik een gepersonaliseerd voedingsplan. Die communicatie gebeurt via Whatsapp of Facetime.”

Tessa lanceerde samen met haar vriend ook een eerste collectie geurkaarsen tijdens de kerstperiode. Een succes, wat binnenkort zal resulteren in een vaste lijn.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.